Werkwijze

Het Designweb
Wat er allemaal bij komt kijken!

 

Bij een website uitzoeken komt veel bij kijken. Meer dan men vaak denkt. 
Niet alleen de voorkant van de website (dat gedeelte dat je op je scherm ziet) moet goed in orde zijn, maar de achterkant van de website (dat stuk dat de zoekmachine ziet en niet zichtbaar is aan 
de voorkant) is zeker zo belangrijk.
 
Bent u geïnteresseerd, vul dan het contactfumulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen contact met u op. Communicatie vinden wij erg belangrijk. Er zal dus altijd overleg plaatsvinden. Nadat de vrijblijvende offerte is goedgekeurd door u gaan we voor u aan het werk.
Onderscheidend
Iedereen die een website wil, wilt ook onderscheidend zijn. Een website bouwen is meer dan alleen de vormgeving bepalen.
Het kleurgebruik, lettertypes, afbeeldingen moeten allemaal op elkaar afgestemd worden en belangrijk is ook dat ze in overeenstemming zijn met het product of de dienst die verleend wordt.
Dat alles, samen met de vormgeving maakt dat je site onderscheidend wordt.
Het Designweb
Vindbaar
Het Designweb

U vult het contactformulier zo volledig  mogelijk in en verstuurt het. Zodra wij het ontvangen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Samen overleggen we waar uw voorkeuren liggen, de doelstellingen, visie, kleuren, etc.
U levert teksten en foto's aan. Dat scheelt een hoop kosten als u die zelf aanlevert.

Dan gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw website. Bent u tevreden met het resultaat? Dan handelen we alles verder af en zetten wij uw site online voor u.

Hoe gaat het verder?