zo 07 apr. | DoenCoach

Speeddaten met Paarden

Op deze dag krijg je een inkijk in het coachen met behulp van paarden. Hoe gaat dat in zijn werk, wat heb je eraan, en nog veel meer. De dag wordt georganiseerd door DoenCoach en Man en Paard Coaching.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

07 apr. 2019 10:00 – 16:30
DoenCoach, Bremmenkamp 20, 5808 AD Oirlo, Nederland

Over het evenement

Een speeddate met een paard!?

Ja, je leest het goed, op 7 april kan je speeddaten met de paarden van DoenCoach onder begeleiding van de gediplomeerde coaches van DoenCoach en Man en Paard Coaching. Durf jij een speeddate aan met onze kanjers?

Op deze kennismakingsdag leer je hoe je je gedrag, houding en communicatie anders kunt inzetten, verbeteren en beïnvloeden. Onze twee- en vierbenige coaches helpen je met behulp van de methodiek PAS (Paard Als Spiegel) om uit te zoeken hoe je de door jou gewenste veranderingen kunt inzetten en hoe die jou verder kunnen helpen.

Nieuwsgierig wat deze dag jou kan brengen?

We gaan op deze kennismakingsdag eerst eens kijken wat coaching met paard als spiegel is en waarom je er zoveel meer aan hebt dan aan gewone coaching.

Tijdens een van de workshops gaan we aan de slag met spanningen. Iedereen voelt zich weleens gespannen en een beetje spanning kan goed zijn om je scherp te houden. Teveel kan echter leiden tot stress, ziekte en burn-out. Dus gaan we eens kijken hoe ga jij omgaat met spannende situaties en wat je zou kunnen veranderen om je spanning makkelijker te laten wegvloeien.

Een ander thema is individueel leiderschap. Dat heeft niet direct te maken met leiding geven als zodanig, maar wel met houding en contact maken. We kijken naar hoe je effectiever contact kunt maken en bijvoorbeeld beter voor de dag kunt komen bij een sollicitatie. Tijdens deze workshop krijg je een inkijkje in hoe je de leiding kunt nemen over jouw leven.

Communicatie is het onderwerp van de derde workshop. In onze maatschappij is dit essentieel om goed te kunnen functioneren. Maar gaat het eigenlijk wel altijd zo vlot of juist niet? Zet je het goed in? Of kan het misschien nog beter?

Tijdens de kennismakingsdag Speeddaten met Paarden laten de coaches van DoenCoach en Man en Paard Coaching je zien, voelen en vooral ervaren wat de methodiek Paard als Spiegel met je kan doen!

Iets voor jou? Geef je dan snel op, wat vol = vol.

Bij meer dan 24 aanmeldingen wordt er op korte termijn een extra dag georganiseerd.

Als er geen tickets meer beschikbaar zijn, stuur dan een mailtje naar: doencoach@gmail.com

Programma:

10.00 uur: Inloop.

10.30 uur: Presentatie over coachen met behulp van paarden.

11.30 uur: Kennismaken op een interactieve wijze.

12.00 uur: Lunchpauze. (Lunch zelf meenemen. Koffie en thee gratis verkrijgbaar. Soep tegen een kleine vergoeding te krijgen.)

13.00 uur: In kleine groepen rouleren in workshops.

16.00 uur: Afsluiten op een interactieve wijze.

16.30 uur: Einde van de dag.

Je kunt alvast een kijkje nemen op de websites van DoenCoach en Man en Paard Coaching.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Speeddaten met Paarden
    €36.30
    €36.30
    0
    €0
Totaal€0

© by Het Designweb. Designed by Het Designweb.

           Alle rechten zijn voorbehouden aan Het Designweb. 

 

Tel.: +316 183 197 97

hetdesignweb@gmail.com